Tickets bestellen

Donderdag 9 augustus: Alle 1390 toegangskaarten zijn verkocht! Voor de voorstellingen zijn GEEN TICKETS MEER BESCHIKBAAR.

Vrijwilligers van de gemeente Aa en Hunze kunnen de voorstelling op woensdag 19 september of zondag 23 september gratis bijwonen. U kunt zich niet meer aanmelden

Alle voorstellingen vinden plaats op de theaterlocatie voor de molen ‘De Hazewind’ aan de Naweg in Gieten. De voorstellingen beginnen elke avond om 20.30 uur. De voorstellingen gaan onder alle weersomstandigheden door, behalve bij onweer worden ze afgelast. Het is niet toegestaan om paraplu’s te gebruiken tijdens een regenbui. Dit omdat dit hinderlijk is voor de mensen die achter u zitten. Zorgt u zelf indien nodig voor beschermende kleding.

Om uw zitcomfort te verhogen is het dringend gewenst een eigen (zit) kussentje mee te nemen.

Parkeren: Er is voldoende parkeergelegenheid bij het gemeentehuis aan de Spiekersteeg. Vandaar uit is het 5 minuten lopen naar de theaterlocatie. Volgt u alstublieft de aanwijzingen van de verkeersregelaars op. Komt u op de fiets dan kunt u uw fiets stallen aan de Naweg bij het oude Groene Kruis gebouw.

U kunt tickets bestellen door op één van onderstaande speeldata te klikken. U wordt doorgeleid naar een externe site waar u kunt betalen en direct uw digitale ticket(s) ontvangt. Er is keuze uit vijf soorten tickets:

  1. Donateurs (entreebewijs): u krijgt als donateur persoonlijk bericht over de manier waarop u een gratis kaartje kunt aanvragen.
  2. Vroege vogel (entreebewijs): dit entreebewijs is tegen een gereduceerd tarief te koop. Maximaal 30 kaarten per voorstelling beschikbaar.
  3. Regulier (entreebewijs): entreebewijs tegen normaal tarief
  4. Spekkoper (entreebewijs en drie consumptiemunten): op vertoon van uw geprinte entreebewijs kunt u tot een half uur voor de aanvang van de voorstelling uw unieke spekkoker ophalen bij een speciaal daarvoor ingericht uitgiftepunt op het theaterterrein.
 
 

Theatergroep Helmers. Alle rechten voorbehouden. Website door Groenbaard.